DagligData
- kreative løsninger for bedre kommunikasjon -

Nyheter
Nyheter
Alternativ kommunikasjon
ASK
Tegnspråk
Tegnspråk
Pictogrammer
Pictogram
Bøker
Bøker
Bestilling
Kjøpe
Om oss
Om oss

Hovedsiden
Nyheter
Blogg
Alternativ kommunikasjon

- Tegn-til-tale
- Tegnspråk
- Pictogrammer
- Trosopplæring
- Kurs og opplæring
   - TegnStart
- Hjelpemiddelsøknad (NAV)
DagligSpråk for Windows
   - Barnas Tegnordbok
   - Glosebok for døve
   - Norsk Tegnordbok
   - Billedbase Pictogram
Symbol for Windows
Bøker
- Tegnordbøker
- Barnebøker med tegn
- Fagbøker
- Andre bøker
Datautstyr
- TCi PC
- Acer mm
- Atari
Bestilling
Om oss
- DagligData AS
- GDF Pictogrammer
- Ny jobb ?
    Språkbygger!
    Utvikler!
- Kontakt oss

Asgeirs DagligSpråk-blogg
Hvis du har kommentarer til DagligSpråk-programmet, gjerne med tips til nyttig bruk eller mulige forbedringer, kan du sende en e-mail til asgeir@dagligdata.no.
Hvis emnet kan være av interesse for flere, tar jeg det gjerne med i denne bloggen!
(Nyeste innlegg står øverst på siden!)

Begrenset tilgjengelighet på telefon i november
Mandag 04.11.2013:

På grunn av mye reisevirksomhet i november, vil det være noe begrenset tilgjengelighet på telefon. Dette vil enkelte dager dessverre også gjelde vårt mobiltelefonnummer.
Vi oppfordrer derfor til å ta kontakt pr. e-post, og eventuelt sende en SMS hvis det gjelder akutte supportbehov, slik at vi kan ringe tilbake ved første anledning.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt, selv om vi altså i en periode kan være litt vanskeligere å treffe, enn vi ønsker!

Ny, oppdatert katalog pr. 01.07.2013!
Tirsdag 01.07.2013:

DagligDatas produkt-katalog 2013 er oppdatert med nye produkter og priser pr.
01.07.2013.
Du finner som vanlig de mest solgte produktene og tjenestene vi tilbyr med korte beskrivelser og priser. Særlig vet vi at den omfattende oversikten over tilgjengelige bokutgivelser med tegn-illustrasjoner er populær.

Vi har denne gangen også tillatt oss å fortelle om viktige nyheter i Versjon 7 av DagligSpråk, som vi satser på å ha klar for levering i løpet av denne høsten.

Send oss en mail hvis du ønsker tilsendt et eksemplar !

Du kan fortsatt låne DagligSpråk
fra NAV Hjelpemiddelsentral
Fredag 01.03.2013:

Fra 01.03.2013 er ikke DagligSpråk for Windows lenger et såkalt "prisforhandlet" hjelpemiddel produktoversiktene hos NAV Hjelpemiddelsentral.

Dette henger sammen med at NAV for inneværende periode har innført en antallsbegrensning for hvor mange kommunikasjonshjelpemidler de har ønsket å "prisforhandle". Og nisjeproduktet DagligSpråk falt dermed utenfor.

Men siden DagligSpråk fortsatt er det eneste kommunikasjonshjelpemidlet på det norske markedet som tilbyr tegnillustrasjoner for bruk sammen med så vel norsk tegnspråk som tegn-til-tale, har fortsatt alle som trenger dette programmet som norgepiller kommunikasjonshjelpemiddel, krav på å få låne det fra NAV Hjelpemiddelsentral i fylket!

Men siden programmet ikke lenger står på listen over prisforhandlede "standard-hjelpemidler", er det en forutsetning at den søkeren ikke kan få tilstrekkelig hjelp til sin kommunikasjon på annen måte (f.eks. ved hjelp av noen av de prisforhandlede "standardprogrammene", uten tegnillustrasjoner).

Men dette er i og for seg ikke noe nytt, da det i forbindelse med slike søknader alltid må bekreftes at det ikke finnes noen rimeligere løsninger som kan gjøre samme nytten....


Velkommen til Finn Arild Thordarson
Mandag 14.01.2013:


DagligData har i dag fått en ny medarbeider: Finn Arild Thordarson.

Finn Arild er utdannet ingeniør og har solid utviklings- og produksjonserfaring fra en rekke videoproduksjoner og andre utviklingsprosjekter.
Han er også den første medarbeideren i DagligData som har tegnspråk som førstespråk - og er et kjent navn for de fleste i døvemiljøet!

Det er derfor med stor glede og forventning vi i dag kan starte arbeidet med en fullstendig gjennomgang av tegnsamlingen i DagligSpråk, med sikte på en vesentlig utvidelse og kvalitetsheving. Ikke minst med hensyn til tegn som i dag brukes i Norsk tegnspråk!

Vi håper og tror at vi derfor i løpet av 2013 skal kunne presentere en helt ny og utvidet versjon av DagligSpråk for Windows!Illustrasjon fra DagligSpråk for Windows - © DagligData AS, Skien. 

 

 

 

 DagligData AS
Grinivegen 3, 3721 Skien
Telefon: 35 51 94 00
Telefaks: 35 51 94 01
E-mail: firmapost@dagligdata.no
Denne siden ble sist endret 09.11.2013 © DagligData AS, Skien. Org.nr. NO 985 591 393 MVA