Nr. 3 - September 2002 - Årgang 52
Konfirmanter i Gjerpen Menighet
Så har høsten innhentet oss, og det betyr at de ulike aktiviteter i menigheten settes i gang. Så også når det gjelder konfirmantundervisningen.

I år er det et stort kull som har meldt sin ankomst – i skrivende stund nærmer det seg faktisk 80 unge mennesker. Når vi samtidig vet at det på Betel er meldt inn 18 kon- firmanter, så viser det seg at kirkelig konfirmasjon fortsatt står sterkt her i Gjerpen.
Det må vi jo være takknemlige for – ikke sant?

Konfirmasjonstiden følger den samme lest som tidligere – med undervisning og gode opplevelser hand i hand. Weekend-tur til våren ser de alltid fram mot, utfordringen i år blir å finne et leirsted som har plass til alle.

Menigheten vil selvsagt stifte bekjentskap med konfirmantene, ikke minst i forbindelse med gudstjenestene. Det vi rutinerte gudstjenestetravere må huske på da, er at for mange konfirmanter er dette helt nytt – de vet ikke alltid hvordan de skal oppføre seg – så litt tålmodighet må vi nok ha, men som regel går jo dette greit.

Så ønsker vi alle konfirmanter velkommen inn i vår menighet – vi håper at dette året blir et viktig og betydningsfullt år for dere – der Jesus-historien og du vil bli satt i sentrum.

Tilbake til innholdsfortegnelsen