Nr. 3 - September 2001 - Årgang 51
OPPSLAGSTAVLA
Ny sokneprest i Gjerpen
Opphaugen Fellesforening
Søndagsskolen vår
Forbønnstjenesten
Utdeling av 4 års-boka
Minnegudstjeneste
Gullkonfirmanter
Sangkveld 23.september
Gaver til menighetens virksomhet
Innbrudd
Konsert 2.november

Ny sokneprest i Gjerpen:
I skrivende stund er det ennå ikke foretatt noen ansettelse av ny sokneprest i Gjerpen. Agder Bispedømmeråd vil foreta denne 31. August. Vi vil selvsagt komme tilbake med et fyldig intervju i neste nr. av Godt nytt. Inntil da får vi bare leve i spenning.
Til toppen av sida

Opphaugen Fellesforening:
Tradisjonen tro vil Opphaugen Fellesforening også i år invitere til stor fest på menighetshuset i Gjerpen søndag 14/10 kl.18.00.
En fest med flott program og hvor misjon står i sentrum. I år vil bl.a koret Pusterommet fra Bøle Misjonshus delta.
Til toppen av sida

Søndagsskolen vår:
I fjor ble det startet søndagsskole på menighetskontoret i Prestegården. Vi er glad for å kunne si at denne starter opp igjen etter sommerferien. Vi møtes til gudstjenesten som begynner kl. 11.00 og går fra kirken under salmen før preken. Det er selvsagt mulig å møte opp utenfor menighetskontoret kI.11.15. Søndagsskolen følger skoleruta - og blir annonsert i prekenlista hver fredag i dagsavisene. Vel møtt til mange fine stunder på søndagsskolen.
Til toppen av sida

Forbønnstjenesten:
Hver onsdag kl 16.00 møtes et knippe mennesker i dåpssakrestiet i kirken. De har tatt på seg den viktige oppgaven å be for menigheten og det enkelte menneske. Skulle du ha ønske om å delta i dette viktige arbeidet så er det fortsatt plass til flere forbedere. Har du behov for forbønn så må du ikke nøle med å ta kontakt.
Har du noe på hjertet, så kontakt Ranveig på Menighetskontoret Tirsdag - Torsdag mellom kl.10.00 - 14.00 på tlf: 35524610.
Til toppen av sida

Utdeling av 4 års-boka
Søndag 14/10 kl 11.00 er det familiegudstjeneste i Gjerpen kirke. Her blir alle 4.åringer invitert til å komme for å motta en flott bok som de skal få til odel og eie.
Vi sender brev til dem alle - men skulle noen ha flyttet hit i den senere tid, så er det ikke sikkert vi har oversikt over navn og adresse, så da må dere bare ta kontakt slik at vi kan ta med bok til dere også.
En ting er i hvert fall helt sikkert - her er alle 4 åringer med foreldre og søsken hjertelig velkommen.
Til toppen av sida

Minnegudstjeneste:
De siste årene har vi hatt minnegudstjeneste på Allehelgensdag, og har invitert spesielt dem som har mistet en av sine nærmeste det siste året. Oppslutningen på denne gudstjenesten har vært veldig stor, så det er tydelig at dette dekker et behov hos oss. I denne gudstjenesten gis det anledning til bl.a å tenne lys på alterringen til minne om våre kjære. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en fin dag i Guds hus.
Til toppen av sida

Gullkonfirmanter:
En av høstens fineste gudstjenester, er når årets gullkonfirmanter samles. I år skjer dette søndag 30/9 kl 11.00 i Gjerpen kirke.
Vi har prøvd å spore opp alle som ble konfirmert i 1951, og sendt dem en hjertelig innbydelse til å delta i gudstjenesten og middag på menighetshuset etterpå.
Men dette er selvsagt en åpen gudstjeneste som vi håper menigheten slutter godt opp om!
Til toppen av sida

Sangkveld i Gjerpen kirke:
Søndag 23.sept kl 18.00 samles vi til sangkveld i Gjerpen kirke. Temaet for kvelden er: Guds omsorg.
Det vil bli sang av Dacapo fra Ås, musikk v/kantor Frigstad og saksofonist Anne Bente Korssjøen - og andakt.
Intensjonen med denne kvelden er ikke å ha et konsertopplegg, men å gi menigheten muligheten til å takke og lovsynge Gud for hans omsorg gjennom mye fellessang. Kom - bli med og stem i!
Til toppen av sida

Gaver til menighetens virksomhet:
Gjerpen menighet har flere trofaste givere. Noen gir regelmessig faste beløp, andre gir ved spesielle anledninger, og av og til testamenteres det gaver til menighetens virksomhet.
Kvitteringslistene som kommer til kontoret varmer og gir signal om ansvarsfølelse og omsorg for menighetens virksomhet.
Vi vil på denne måten takke dere som gir, og utfordre flere til å være med i en fast givertjeneste, eller benytte andre anledninger til å gi til menighetens virksomhet.

Av og til har vi behov for konkrete ting/utstyr. I Gjerpen kirke trenger vi 2 syvarmede lysestaker. Disse skal brukes under konserter og lysmesser. Kanskje noen vil ta imot utfordringen, og bidra til å finansiere dette innkjøpet ?
Du kan selv velge om du vil øremerke dine gaver, eller gi til menighetsarbeidet generelt.

Gaver til menighetens misjonsprosjekt og til menighetsarbeidet generelt overføres til kto nr 26105037251.
Gaver/kontingent til menighetsbladet overføres til kto nr 26102606174.
Gaver som ønskes øremerket diakonien i menigheten overføres til kto nr 26105003071.
Vi håper at mange vil bruke den innlagte giroen til diakonien i Gjerpen menighet!
Til toppen av sida

Innbrudd!!
Det er ikke hyggelig, heller ikke når det skjer under kirkebesøk. Likevel - det hender iblant, og vi vil på denne måten advare mot å la verdisaker bli liggende igjen i bilen når den er parkert ved kirken.
Til toppen av sida

Fredag 2. november kl 1900
(merk dag og tid): Konsert med Gunstein Draugedalen og kor/musikere. Konserten er støttet av kulturetaten i Skien, Telemarkkonserter og Norsk Kulturråd.
Til toppen av sida

Tilbake til hovedside