Nr. 3 - September 2001 - Årgang 51
Allehelgenskonsert
i Gjerpen kirke fredag 2. november
med sangeren Gunstein Draugedalen og kor.

Fredag 2. november (merk dagen!) inviterer vi til konsert i kirken igjen. Spesiell gjest denne gangen er sangeren Gunstein Draugedalen, kjent og kjært navn for mange i Gjerpen. Vi har funnet frem et utvalg av musikk, solosang og korsanger som vi håper vil formidle noe av denne spesielle dagens budskap. Det handler om håp, trøst og glede på en dag som vi vet vekker mange forskjellige følelser hos oss alle.

I skrivende stund er arbeidet i gang med å få med nok korsangere til prosjektet, og vi satser på et program med vakre folketonearrangementer av bI. a. Bjarne Sløgedal og øistein Sommerfeldt, spennende negro spirituals og kjente koraler av J.S. Bach. Går alt etter planen vil vi også få høre Gunstein Draugedalen som solist med koret i Edvard Grieg sitt vakre arrangement av folketonen "I himmelen", noe vi gleder oss spesielt til! Et kammermusikkensemble med strykere obo og fløyte medvirker i siste del av konserten, og vi får også høre Gunstein Draugedalen i en egen avdeling med orgelakkompagnement. Leder av prosjektet er Kjell Frigstad.

Menighetsrådet inviterer alle som har fulgt en av sine nærmeste til graven fra Gjerpen kirke det siste året til gudstjenesten allehelgensdagen søndag 4. november. Invitasjonen vil også gjelde denne konserten, men konserten er selvsagt åpen for alle! (På grunn av diverse utgifter osv. må vi dessverre ta litt i inngangspenger for dem som ikke er spesielt invitert.) Vi kan imidlertid ikke reservere plasser i kirken.

Det er vårt inderlige ønske at denne kvelden må bli et møte med musikk som kan åpne en liten luke til himmelen for oss alle. Klarer vi å tenne håpets lys sammen, vil vi kanskje kunne gi videre noen av de perler vi finner i musikkens verden. Det vil bli sunget mye om håp og glede denne kvelden, og vi håper å kunne møte også smerten hos mange av dere nettopp på denne måten, - i dyp erkjennelse av at allehelgensdagen også er en vanskelig dag!

Velkommen til konsert!

Kmf


Tilbake til innholdsfortegnelsen