Nr. 1 - Februar 2001 - Årgang 51
Konsert i Gjerpen kirke
søndag 1. april

Igjen har vi gleden av å innby til konsert i vår vakre kirke. Hovedaktørene er også denne gang unge musikere fra Grenlandsområdet sammen med kantor Kjell Frigstad, og musikken er av evig aktuelle Johann Sebastian Bach. Bach sin musikk er både vakker og utfordrende, og ikke minst - like virkningsfull og gripende med små ensembler som med store orkestre. Vi prøver derfor å ligge så nær opp til komponistens intensjoner som det lar seg gjøre, til tross for begrensede ressurser.

To unge musikere fra Skien, Birgitte Jensen, fløyte og Anna Carlsen, cello er med oss denne gangen også. Vi får høre Bach sin sonate i h-moll for fløyte og cembalo fra et av kammermusikkens store mesterverk, Bach sine solosonater for cello.

Arild Bakke fra Porsgrunn har ved flere anledninger vært med som kor-sanger i Gjerpen kirke, men nå får vi endelig høre ham som solist i Bach sin vakre kantate "Ich habe genug". Christine Gullhav er "medsolist" på obo sammen med et strykeensemble og cembalo.

I valg av musikk ved våre konserter prøver vi å finne frem til interessant og vakker musikk som passe godt inn i vårt vakre kirkerom. Med takk til alle dere som gjorde vår siste romjulskonsert til en fin og spesiell opplevelse er det en glede å kunne ønske dere alle velkommen tilbake, og til alle dere andre også; hjertelig vel møtt! Vi gjør vårt beste for å gi dere en fin opplevelse.

Konserten er velvillig støttet av Skien kommune og Telemarkkonserter.

Kmf


Tilbake til innholdsfortegnelsen