Nr. 3 - September 2000 - Årgang 50

OPPSLAGSTAVLA
20 år som organist i Gjerpen
Nytt konfirmantår
Familiegudstjenester
Opphaugen fellesforening
Gullkonfirmanter
Minnegudstjeneste
Diakonisøndagen
Diakoniens høstmarked

20 år som organist i Gjerpen
1. september var det 20 år siden Kjell Frigstad begynte som organist i Gjerpen kirke. Dette ble markert under gudstjenesten 3. september, der Kjell ble takket for sin trofaste tjeneste og overrakt en vakker blomsterbukett. Som alle vet, er Kjell en eminent musiker, som beriker gudstjenester og kirkelige handlinger med de fineste toner.
Menighetsbladet stiller seg i gratulantenes rekker, og håper på mange musikalske gleder fortsatt!
Til toppen av sida

Nytt konfirmantår
Konfirmantåret 2000/2001 er så vidt i gang, og vi kan glede oss over at 62 unge mennesker har valgt å følge undervisningen hos oss. Dette er et høyt tall, sett på bakgrunn av at kullet i 9. klasse er lite. Konfirmantene ble presentert ved gudstjenesten 10. sept. i Gjerpen kirke. Vi håper at de vil trives og føle seg hjemme i vår menighet. Vi vil be alle dere som ber til Gud om å ta konfirmantene og lederne med i deres bønner. Be om at Guds ord kan bli sådd i hjertene, slik at tiden også etter konfirmasjonen kan bli en tid og et liv sammen med Jesus!

Hilsen Geir prest.

Til toppen av sida

Familiegudstjenester
Søndag 24. september kl. 11.00 har vi høstens første familiegudstjeneste. Da har vi invitert spesielt alle 4-åringene, som skal få "Barnas Kirkebok". Hvis noen er flyttet til Gjerpen uten ar vi har fått beskjed om det, så kom likevel og få bok! Det pleier å være et yrende liv i kirken denne dagen.
1. søndag i advent deltar som vanlig speiderne i familiegudstjenesten.
Til toppen av sida

Opphaugen fellesforening
har misjonsfest på Gjerpen menighetshus søndag 24. sept. kl. 18.00.
Vår egen misjonær, Geir Flatin, er hovedtaler. Det blir også sang og musikk, kaffe og kaker og misjonsoffer. Vi håper at både foreningsmedlemmer og andre interesserte vil komme og fylle huset denne kvelden!
Til toppen av sida

Gullkonfirmanter
En av høstens fineste gudstjenester, er når årets gullkonfirmanter samles. I år skjer dette 15. oktober. Vi har prøvd å spore opp alle som ble konfirmert i 1950, og sendt dem en hjertelig innbydelse til å delta i gudstjenesten og middagen på menighetshuset etterpå. Men dette er selvsagt en åpen gudstjeneste som vi håper menigheten slutter godt opp om!
Til toppen av sida

Minnegudstjeneste
De siste årene har vi hatt minnegudstjeneste på Allehelgens-søndag, og har invitert spesielt dem som har mistet en av sine nærmeste det siste året. Oppslutningen om denne gudstjenesten har vært meget stor, så det er tydelig at den imøtekommer et behov. Det gis også anledning til å tenne lys på alterringen til minne om våre kjære. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en fin dag i Guds hus!
Til toppen av sida

Diakonisøndagen
Arrangementet denne høsten foregår søndag 1. oktober. Som i fjor arrangeres det middag (lapskaus/is) på Menighetshuset etter gudstjenesten. Middagen koster kr.60,- pr. person, og bindende påmelding kan gjøres på telefon 35 52 46 10 (menighetskontoret).
Til toppen av sida

Diakoniens høstmarked
Høstmarkedet foregår lørdag 21. oktober og åpner kl. 11.00 på Menighetshuset.
Markedet vil inneholde:
1. Loddsalg på fine håndarbeider på forhånd, og en liten utlodning under selve arrangementet.
2. Kafeteria med salg av kaffe/vafler/sveler, og ris-/rømmegrøt.
3. Salg av poteter, grønnsaker, løk, egg og forskjellige sorter hjemmebakst.
4. Minibruktmarked, med salg av bøker og "smålopper."

NB: Vi trenger:
flere aktuelle bøker, fine "smålopper", og bakverk av forskjellig slag til salget. Den som har noe aktuelt å bidra med, kan gi beskjed på telefon 35 52 46 10 (menighetskontoret).

Støtt opp om diakonien i Gjerpen menighet med ditt bidrag og kjøp,
- og velkommen til en dag med trivelig fellesskap!

Torbjørn diakon


Til toppen av sida

Tilbake til hovedside