Nr. 2 - Mai 2000 - Årgang 50

OPPSLAGSTAVLA
Stor felleskristen gudstjeneste 1. pinsedag
Fasteaksjonen 2000
Ny administrasjons-ansvarlig for Gjerpen menighetsråd
Permisjon for kirketjener Synnøve Robertson
Menighetstur til Luksefjell

Stor felleskristen gudstjeneste
1. pinsedag

1. pinsedag blir det ingen gudstjeneste i Gjerpen kirke, men vi deltar på den store felles-kristne gudstjenesten på Kapitelberget.
Denne gudstjenesten inngår i 2000-års jubileet for Jesu fødsel, og er forberedt gjennom lang tid. Vi tror dette blir en svært spesiell pinsefeiring, der vi ikke minst legger vekt på det vi har felles som Jesus-troende.
Vi håper at mange fra Gjerpen slutter opp om gudstjenesten!
Til toppen av sida

Fasteaksjonen 2000
Også denne fastetiden har konfirmantene våre vært med og samlet inn penger til Kirkens Nødhjelp, som så mange ganger før. Resultatet ble svært godt, hele 39.455 kroner kom inn. Vi takker alle som gav, og vi takker konfirmantene for flott innsats!
Til toppen av sida

Ny administrasjons-ansvarlig
for Gjerpen menighetsråd

Liv Eriksrød sluttet i denne 30%-stillingen 1. mai, for å gå tilbake til full stilling i skolen.
Soknediakon Torbjørn Evensen er bedt om å ta over etter Liv, og vil da få sin diakonstilling redusert tilsvarende. Det er ikke med lett hjerte menighetsråd og diakoniutvalg har kommet fram til denne løsningen, for vi har stort behov for en diakon i full stilling. Denne stillingen er, som vi vet, privat og lønnes fullt ut av menigheten. Det har imidlertid vist seg vanskelig å få inn de nødvendige midler, og derfor vil det være et kjærkomment tilskudd når Kirkelig fellesråd nå betaler 30%. Vi beholder altså soknediakonen i 70% stilling, og vi beholder Torbjørn 100%!
Foreløpig er dette en prøveordning for ett år, og hvis inntektene til diakoniarbeidet skulle øke sterkt, vil det selvsagt være mulig å få Torbjørn tilbake som 100% soknediakon.
Til toppen av sida

Permisjon for kirketjener
Synnøve Robertson

Kirketjener Synnøve har hatt permisjon fra sin stilling i Gjerpen fra 1. november, og har nå fått forlenget permisjons-tiden til 1. august 2001. Hun er i USA sammen med sin mann Anthony. Vi har en meget flink og kjekk vikar i Thor Bjørholt, og vi er svært glad for at han fortsetter i stillingen så lenge Synnøve er borte.
Til toppen av sida

Menighetstur til Luksefjell
Søndag 27. august pakker vi sekken og blir med til Luksefjell på tur. Gjennom mange år har vi hatt denne menighetsturen, og pleier å fylle det vakre kapellet i Luksefjell. Vi håper å få med Familiemusikken, og det blir også mulighet for dåp i gudstjenesten. Etterpå samles vi til kaffe og natursti.
Til toppen av sida

Tilbake til hovedside