Nr. 1 - Februar 2000 - Årgang 50

- Et fengslende og frigjørende fritidstilbud for sjuende- og åttendeklassinger
som vil lage sitt eget "rulleblad".
En del onsdager utover våren samles en gruppe sjuendeklassinger i Gjerpen til kombinerte kurs- og klubbkvelder i Gjerpen menighetshus.
De "innsatte" skal lære å drive ungdomsklubb og lage hjemmesider på internett og video eller multimediashow. Ja, ikke alt på en gang, selvfølgelig. Men meningen er at vi fra høsten av skal komme i gang for fullt med Gjerpen menighets nyeste skudd innen barne- og ungdomsarbeidet: "Kasjotten" for 7. og 8. klassinger.

En av de "innsatte" denne våren, Lotte A. Jensen skriver om Kasjotten:
Bare det å være med i Kasjotten innebærer å treffe nye mennesker. Vi har det gøy sammen. Det vil si at vi for eksempel lager sketsjer, hører på musikk og snakker om livet og hva det innebærer. Sketsjer fører til skrekkfilmer, musikk fører til ville fester og livet og det det innebærer betyr en andakt nå og da. De som er her hjelper til ved å ta med mat, CD-spiller og CD-er. Men frykt ikke, vi har akkurat begynt, så det blir sikkert verre !!!


Lotte A. Jensen og Anna B. Hanssen i gang med inntasting.

Hvis du er interessert i å finne ut mer om hva Kasjotten er, så har du sjansen søndag 2. april kl. 16.00. Da har Kasjotten "visittid" i Gjerpen menighetshus. Det blir en samling for hele familien hvor du får presentert noen av aktivitetene. Da blir også den nye hjemmesida til Gjerpen menighet på internett presentert.

PS! Hvis du har noe gammelt datautstyr du kan avse, kan det godt hende Kasjotten kan ha nytte av det. Ta kontakt med Asgeir Høgli på telefon 35 52 44 55.

Tilbake til innholdsfortegnelsen