Nr. 4 - Desember 2000 - Årgang 50

Romjulskonsert i Gjerpen kirke
fredag 29. desember

Opplev årets siste konsert - i skinn av levende lys!

Romjulskonserten er denne gang lagt til fredag 29. desember, og vi byr på musikk av årets jubilant, Johann Sebastian Bach, satt inn i en stemningsfull ramme med levende lys!

Konserten er en ren solistkonsert, dvs uten orkester og kor, og solister er to unge musikere fra Skien, Birgitte Jensen, fløyte og Anna Carlsen, cello.

De som fikk gleden av å oppleve konserten i fjor, vet at vi har mye å glede oss til når vi nå får oppleve et nytt møte med Birgitte Jensen. Denne gang spiller hun to satser fra Bach sin solosonate, altså helt uten akkompagnement, og sammen med Kjell Frigstad på cembalo den vakre Sonate nr 2 i Ess-dur. (Den med siciliano).

Kjell Frigstad spiller fra Bachs musikk for cembalo solo, og konserten avsluttes med Sonate i g-moll for cello og cembalo, - levende og vakker musikk for et spesielt vakkert soloinstrument!

En spesiell glede er det å ha med Anna Carlsen igjen. Hun var med på Mozarts "Kroningsmesse" for fire år siden, og har i mellomtiden hatt mange vellykkede konserter bl.a. med Skien klavertrio.

Den vakre kirken vår er som alltid en verdig ramme om en konsert vi håper vil bli en rik opplevelse for dere alle.
Vi ønsker hjertelig velkommen!

(Vi håper å kunne ha en akseptabel billettpris i år!)

Kmf


Tilbake til innholdsfortegnelsen